WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad
WÖHR dizalica za otpad

Podzemno spremište

WÖHR dizalica za otpad nudi mnoštvo različitih mogućnosti korištenja. Otpad se prirodno hladi u ljetnim mjesecima i jednostavno nestaje u podzemlju, bez mirisa.

Radovi prenamjene izvedeni na malom, nekadašnjem proizvodnom pogonu u svijetle i prostorne potkrovlje zahtijevali su dodjelu kante za otpad na odgovarajući prostor ili zaslon privatnosti. Ovdje je odabrano rješenje podzemnog dizala WÖHR za 10 kanti za otpad. Posude se skladište u podzemlju, bez nadzemnih mirisa. Ciklus dizanja / spuštanja traje maksimalno cca. 30/20 sekundi za svaku razinu. Potrošnja snage 1,5 kWh (po cijeni od 0,30 € po kWh) trošak svakog ciklusa podizanja / spuštanja iznosi cca. 0,003 €.

Značajke podizanja podzemnog otpada okomito uvlačećeg

  • Spremnici za otpad utonuli su u podzemlje tako da ostanu "nevidljivi". Ulazni prostor jedinice, dvorište, kao i prostori za zajedničku upotrebu, na taj način nisu poremećeni i mogu se slobodno namjestiti i ukrasiti. Pogled na krajolik i životni uvjeti se zadržavaju ako se ne poboljšaju.
  • Otpad se prirodno hladi u ljetnim mjesecima i jednostavno nestaje u podzemlju, bez mirisa. Formiranje mirisa i procesi raspadanja usporavaju se. Problemi sa susjedima ili najmoprimcima? Oni su dodijeljeni prošlosti.
  • Pristup podzemnom otpadu osiguran je bez prepreka: kante za otpad mogu se podići na potrebnu visinu i prikladno nagnuti prema naprijed za jednostavno odlaganje otpada i smeća.
  • Pristup je kontroliran: ključ prekidača omogućuje samo određenim korisnicima pristup smeću i odlagalištu otpada. Pristup je time onemogućen bilo kojim „prekršiteljima“ koji se koriste za odbacivanje ili odlaganje svog otpada po cijenu drugih.
  • Kada se potpuno uvuče, podzemni pokrov za dizanje otpada može se prebaciti s težinom vozila od 2.600 kg (tj. S maksimalnim opterećenjem kotača od 650 kg).
  • Održivost: Spremnici za otpad učinkovito su smješteni u najuže prostore. To štedi prostor i druge resurse - hlađenje otpada odvija se prirodno.
Varijacije proizvoda