Tražite idealno rješenje za uštedu prostora za parkiranje automobila?

Nudimo vam optimalno rješenje za svaki vaš individualni zahtjev, bilo da se radi o klasičnim ili velikim parkirnim sustavima.

Pregledajte asortiman proizvoda

Parklift

Parklift

Sustav koji to doista maksimalno iskorištava. Princip je krajnje jednostavan: Jedna razina ulaza pretvara se na tri razine parkiranja. Maksimizirane operativne i funkcionalne razine sigurnosti idu ruku pod ruku s nizom mogućnosti izbora.

Platforme

Platforme

Platforme za parkiranje nude optimalno rješenje kada maksimalno iskoristimo raspoloživi prostor. Mogu se grupirati i premjestiti kao jedna cjelina radi povećanja ukupnog broja parkirnih mjesta. U nekim slučajevima ova tehnika omogućuje udvostručenje broja mjesta!

Combilift

Combilift

Tko kaže da je apsolutno potrebno odlučiti između slaganja i kretanja zajedno - ovaj sustav lako integrira obje mogućnosti. Ovaj je aranžman iznimno udoban za korisnika, jer bilo tko može ući i izaći u bilo kojem trenutku. Ako nešto smeta, jednostavno se prebacuje u stranu, ili se podiže.

Combiparker

Combiparker

Combiparker 556 nudi kompaktno rješenje za parkiranje koje štedi prostor uz potpuno nove mogućnosti izgleda.

Slimparker/Crossparker

Slimparker/Crossparker

Kad ima više prostora u duljinu nego u širinu, Slimparker 557 pokazuje svoje prednosti. Ovaj tanki sustav zahtijeva samo instalacijsku širinu od 2,60 metara u uskim širokim trakama između zgrada. Crossparker 558 nudi proširenje za Slimparker 557 što se širine tiče.

Parksafe

Parksafe

Kad koncept parkirnog sustava zahtjeva najzahtjevnije, onda će to najvjerojatnije biti jedan od ovih automatski vođenih parking sustava. Na temelju načela regala, vozila se parkiraju na police za odlaganje smještene desno ili lijevo. To će rezultirati tornjem, osovinom ili kombinacijom kule / osovine - točno prilagođenim individualnim zahtjevima projekta. WÖHR Parksafe modeli opremljeni su središnjim okomitim liftom koji u potpunosti automatsko prevozi automobile do sljedećeg besplatnog parkirnog mjesta i čuva se sigurno od krađe ili vandalizma.

Levelparker

Levelparker

Odgovor na pitanje "Parkirati ili da se parkira za vas?" Vrlo je lako dati odgovor kad je u pitanju udobnost i dodatna sigurnost. Bez potrebe da se vozite uz uske rampe ili da se ne zaletite na tamnim stepenicama, automobili su jednostavno parkirani u redove. A kad se tijek smanji, opet je rješenje: kompaktno parkirno mjesto.

Multiparker

Multiparker

Kada je u pitanju stvarno veliki broj parkirnih mjesta, preporučuje se odabrati sustav iz ovog raspona. Ovdje jedinice za skladištenje i preuzimanje ili šatlovi kreću vozila duž sve tri osi kretanja. Različite verzije tako zadovoljavaju širok raspon različitih zahtjeva, čija je svrha uvijek dobiti maksimalnu količinu prostora kako bi se mogli smjestiti još veće količine vozila, pomoću bočnog i okomitog slaganja navedenih vozila u oblik stalak za parkiranje.

Car Display Tower

Car Display Tower

Wöhr izložbeni toranj automobila pionirsko je rješenje za auto distributere za pohranu i prezentaciju automobila. Idealno u gradskim središtima, gdje je prostor ograničen i vrijedan, prostor prezentacije se množi s brojem katova.

Bikesafe

Bikesafe

Inteligentna parkirna garaža za bicikle nudi do 128 parkirnih mjesta. Protuprovalni i zaštićeni od vandalizma, bicikle se mogu vratiti i dovesti do izlaza za otprilike 16 sekundi. Dostupno 24 sata dnevno; nije potrebno osoblje za rad.

Podzemno spremište

Podzemno spremište

Stvorite dodatni prostor s WÖHR dizalicom za otpad. Uz malu dodatnu jamu, svoje kante za smeće također možete nevidljivo skladištiti u zemlji.