Tražite idealno rješenje za uštedu prostora za parkiranje automobila?

Nudimo vam optimalno rješenje za svaki vaš individualni zahtjev, bilo da se radi o klasičnim ili velikim parkirnim sustavima.

Pregledajte asortiman proizvoda

Mehanički sustavi za parkiranje uključuju seriju Parklift. Automobili su naslagani jedan na drugi na dvije ili tri razine parkirališta. Također je moguće instalirati dvostruke sustave za do šest parkirnih mjesta. Uz pomoć WÖHR-ovih mehanički parkirnih i okretnih platformi, parkirna mjesta su dostupna pomicanjem platformi bočno ili uzdužno, ili pak rotiranjem.

Poluautomatska rješenja za parkirna mjesta kao što su Combilift i Combiparker omogućuju parkiranje do 31 vozila različitih veličina u jednom sustavu parkiranja. Slimparker i Crossparker koriste se s istim principom. Ti su sustavi postavljeni pod zemljom, tako da se čak i ulazni prostor spušta u zemlju i time oslobađa prostor na površini parcele.

Potpuno automatski sustavi za parkiranje omogućuju posebno inteligentna rješenja za kompaktno parkiranje u gradskim središtima. Pomoću potpuno automatskih parkirnih sistema kao što su Flurparker, Parksafe i Multiparker, "parkirno mjesto samo dolazi do vozača" - i ne mora ga se tražiti. U tu svrhu predviđene su prostorije za prijem i predaju vozila koje omogućuje jednostavan ulazak, izlazak i parkiranje vozila. Vozila se prevoze na parkirnim platformama vertikalnim dizalom ili horizontalnim transporterom, što znači da su vozila sigurna i ostaju netaknuta. Ovim rješenjima, ovisno o tlocrtu, nekoliko stotina vozila može se parkirati u tornjevima ili regalnim sistemima parkiranja vozila.

Automatski sustav za parkiranje bicikala Bikesafe sprema bicikle i e- bicikle, sigurno i kompaktno u parkirne tornjeve – u jamu pod zemljom ili u kombinaciji tornja i jame.

Automatski sustav za kante za otpad Wöhr spušta kante u podzemlje, čime se dobiva ljepši slobodni prostor bez neugodnih mirisa.

Na području RH još uvijek je primjena suvremenih tehnoloških parkirnih sustava u samim povojima. Smanjenje raspoloživog prostora u urbanim sredinama i njegova cijena polako ali sigurno rezultira promišljanjem investitora i projektanata u cilju implementiranja ovakovih mehaniziranih parkirališta. Često se u krugovima građevinara, projektanata, investirora i gradskih službenika koriste razni nazivi za parkirne sustave kao što su „škare“, parkirne škare“, „klackalice“, “parkirne klackalice“, „parkirne platforme“ , „platforme za parkiranje“, „auto platforme“, „lift za aute“, „auto lift“ i sl. Svi ti različiti nazivi označuju grupu proizvoda mehanizirani parkirni sistemi ili parkirni sustavi.

Parklift

Parklift

Sustav koji to doista maksimalno iskorištava. Princip je krajnje jednostavan: Jedna razina ulaza pretvara se na tri razine parkiranja. Maksimizirane operativne i funkcionalne razine sigurnosti idu ruku pod ruku s nizom mogućnosti izbora.

Platforme

Platforme

Platforme za parkiranje nude optimalno rješenje kada maksimalno iskoristimo raspoloživi prostor. Mogu se grupirati i premjestiti kao jedna cjelina radi povećanja ukupnog broja parkirnih mjesta. U nekim slučajevima ova tehnika omogućuje udvostručenje broja mjesta!

Combilift

Combilift

Tko kaže da je apsolutno potrebno odlučiti između slaganja i kretanja zajedno - ovaj sustav lako integrira obje mogućnosti. Ovaj je aranžman iznimno udoban za korisnika, jer bilo tko može ući i izaći u bilo kojem trenutku. Ako nešto smeta, jednostavno se prebacuje u stranu, ili se podiže.

Combiparker

Combiparker

Combiparker 556 nudi kompaktno rješenje za parkiranje koje štedi prostor uz potpuno nove mogućnosti izgleda.

Slimparker/Crossparker

Slimparker/Crossparker

Kad ima više prostora u duljinu nego u širinu, Slimparker 557 pokazuje svoje prednosti. Ovaj tanki sustav zahtijeva samo instalacijsku širinu od 2,60 metara u uskim širokim trakama između zgrada. Crossparker 558 nudi proširenje za Slimparker 557 što se širine tiče.

Parksafe

Parksafe

Kad koncept parkirnog sustava zahtjeva najzahtjevnije, onda će to najvjerojatnije biti jedan od ovih automatski vođenih parking sustava. Na temelju načela regala, vozila se parkiraju na police za odlaganje smještene desno ili lijevo. To će rezultirati tornjem, osovinom ili kombinacijom kule / osovine - točno prilagođenim individualnim zahtjevima projekta. WÖHR Parksafe modeli opremljeni su središnjim okomitim liftom koji u potpunosti automatsko prevozi automobile do sljedećeg besplatnog parkirnog mjesta i čuva se sigurno od krađe ili vandalizma.

Levelparker

Levelparker

Odgovor na pitanje "Parkirati ili da se parkira za vas?" Vrlo je lako dati odgovor kad je u pitanju udobnost i dodatna sigurnost. Bez potrebe da se vozite uz uske rampe ili da se ne zaletite na tamnim stepenicama, automobili su jednostavno parkirani u redove. A kad se tijek smanji, opet je rješenje: kompaktno parkirno mjesto.

Multiparker

Multiparker

Kada je u pitanju stvarno veliki broj parkirnih mjesta, preporučuje se odabrati sustav iz ovog raspona. Ovdje jedinice za skladištenje i preuzimanje ili šatlovi kreću vozila duž sve tri osi kretanja. Različite verzije tako zadovoljavaju širok raspon različitih zahtjeva, čija je svrha uvijek dobiti maksimalnu količinu prostora kako bi se mogli smjestiti još veće količine vozila, pomoću bočnog i okomitog slaganja navedenih vozila u oblik stalak za parkiranje.

Car Display Tower

Car Display Tower

Wöhr izložbeni toranj automobila pionirsko je rješenje za auto distributere za pohranu i prezentaciju automobila. Idealno u gradskim središtima, gdje je prostor ograničen i vrijedan, prostor prezentacije se množi s brojem katova.

Bikesafe

Bikesafe

Inteligentna parkirna garaža za bicikle nudi do 128 parkirnih mjesta. Protuprovalni i zaštićeni od vandalizma, bicikle se mogu vratiti i dovesti do izlaza za otprilike 16 sekundi. Dostupno 24 sata dnevno; nije potrebno osoblje za rad.

Podzemno spremište

Podzemno spremište

Stvorite dodatni prostor s WÖHR dizalicom za otpad. Uz malu dodatnu jamu, svoje kante za smeće također možete nevidljivo skladištiti u zemlji.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.