Parklift 450

Parklift 450

Nova širina platforme od 280, 290 i 300 cm! Parkirni sistem Parklift 450 nudi maksimalnu fleksibilnost dimenzija ugradnje u koracima od po 5 cm za dubine jame. U usporedbi s prethodnim modelima, Parklift 450 osim toga ima svijetlu visinu stropa manju za 5 cm, bez smanjenja dopuštene visine vozila. Na koji način? Prethodni modeli imaju povišenu platformu za odvod vode koja se nakuplja na parkirnim mjestima, te se voda s platforme odvodi u odvodne kanale. Novorazvijeni parkirni sustavi smanjili su visinu i riješili probleme s odvodnjom laganim nagibom platforme dajući joj minimalni nagib od 2%.Pojedinačni sistem je za 2 vozila, dvostruki sistem za 4 vozila.
Parklift 405

Parklift 405

Novi Parklift 405 zamjenjuje svog prethodnika Parklift 402. Prednosti novog razvoja su u smanjenim dimenzijama sklopa s nepromijenjenim dimenzijama vozila.
Parklift 340

Parklift 340

Uz Parklift 340 moguća je smanjena ugradbena visina i mala dubina jama.
Parkbox 401

Parkbox 401

Parkbox 401 povećava broj parkirnih mjesta čak i u tijesnim mjestima. Nezavisno parkiranje na dvije razine jedna iznad druge bez jame.
Parklift 411

Parklift 411

Parklift 411 za ovisno parkiranje dva automobila iznad jednog. Pogodno za vanjsku ugradnju.
Parklift 421

Parklift 421

Parklift 421 nudi 3 parkirna mjesta na površini od samo jednog parkirnog mjesta.
Parklift 403

Parklift 403

Tri automobila mogu se parkirati jedan iznad drugoga na jednoj jami pomoću Parklift 403.
Parklift 413

Parklift 413

Uz Parklift 413, tri parkirna mjesta grade se na jednom katu, nezavisno i štede troškove.
Parklift 461

Parklift 461

Nevidljiva garaža: Parklift 461 nudi 1 ili 2 skrivena parkirna mjesta.
Parklift 462

Parklift 462

Nevidljiva garaža: Parklift 462 nudi 2 ili 4 podzemna parkirna mjesta.
Parklift 463

Parklift 463

Nevidljiva garaža: Parklift 463 nudi 3 ili 6 podzemnih parkirnih mjesta.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.