OSOBNI PODACI

Sve informacije u vezi s fizičkom osobom, pravnom osobom, institucijom ili udruženjem koje je, ili se mogu, identificirati, čak i neizravno, pozivanjem na bilo koje druge podatke, uključujući osobni identifikacijski broj.

PODACI O UPOTREBI

Informacije prikupljene automatski iz ove aplikacije (ili usluge trećih strana zaposlene u ovoj aplikaciji), a koje mogu sadržavati: IP adrese ili nazive domena računala koja koriste korisnici koji koriste ovu aplikaciju, URI adrese (jedinstveni identifikator resursa), vrijeme zahtjeva, metoda korištena za podnošenje zahtjeva poslužitelju, veličina datoteke primljene u odgovoru, brojčani kod koji pokazuje status odgovora poslužitelja (uspješan ishod, pogreška itd.), zemlja podrijetla, značajke preglednika i operativnog sustava koje koristi Korisnik, različite vremenske pojedinosti po posjetu (npr., vrijeme provedeno na svakoj stranici unutar ove aplikacije) i pojedinosti o putu koji slijedi u ovoj aplikaciji s posebnim osvrtom na redoslijed stranica posjećeni i drugi parametri o operacijskom sustavu uređaja i / ili korisničkom IT okruženju.

PREDMET PODATAKA

Pravna ili fizička osoba na koju se Osobni podaci odnose.

OBRAĐIVAČ PODATAKA (ILI NADZORNIK PODATAKA)

Fizička osoba, pravna osoba, javna uprava ili bilo koje drugo tijelo, udruženje ili organizacija ovlaštena od strane kontrolora podataka za obradu osobnih podataka u skladu s ovom politikom privatnosti.

KONTROLOR PODATAKA (ILI VLASNIK)

Fizička osoba, pravna osoba, javna uprava ili bilo koje drugo tijelo, udruženje ili organizacija s pravom, zajedno s drugim kontrolorom podataka, donosi odluke o svrhama i načinima obrade osobnih podataka i korištenim sredstvima, uključujući sigurnosne mjere koje se odnose na rad i upotrebu ove aplikacije. Ako je drugačije navedeno, osoba koja kontrolira podatke vlasnik je ove aplikacije.

OVA APLIKACIJA

Hardverski ili softverski alat pomoću kojeg se prikupljaju osobni podaci korisnika.

LEGALNA INFORMACIJA

Obavijest europskim korisnicima: ova izjava o privatnosti pripremljena je u skladu s obvezama iz čl. 10 Direktive EZ br. 95/46 / EZ i u skladu s odredbama Direktive 2002/58 / EZ, revidirane Direktivom 2009/136 / EZ, o kolačićima.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.


Google maps

Ova web stranica koristi Google Maps za prikaz podataka s karata. Kada koristi Google Maps, Google također obrađuje i koristi podatke o upotrebi funkcija karata od strane posjetitelja web mjesta.


Google tag manager

Analitički kolačići nam omogućavaju praćenje broja posjeta web-stranici, izvor dolaska, a temeljem tih podataka možemo poboljšati i rad same web-stranice. Ti nam kolačići govore koje su stranice više, a koje manje popularne te kako se posjetitelji kreću po web-stranici.

Google analytics

Napominjemo kako ova internetska stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice.

Facebook pixel

Korištenjem Facebook-Pixela moguće je pratiti ponašanje korisnika nakon što on klikne na neki oglas na mrežnoj stranici Facebooka. Pomoću Facebook-Pixela možemo pratiti prihvaćenost naših marketinških aktivnosti na Facebooku i optimizirati ih ako je potrebno. Prikupljeni podaci su anonimizirani i ne omogućuju identifikaciju korisnika. Facebook pohranjuje i obrađuje podatke za vlastite marketinške svrhe.